Professioneel vervaardigings steroid poeder, Injectie steroid vloeistof, Peptides, HGH176-191, Sarms, Farmaceutische grondstoffen (Phenacetin), GBL, Lokale verdovingsmiddelen, BB, BEDELAARS enz.

Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
Het is een unforgetable ervaring. Ik was verrassing over discreet pakket en snelle levering wanneer ik in eerste keer opdracht geef tot!

—— Aitor parazation-Nederland

De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan. Ik ben zo gelukkig…

—— Michael Decapvcca-UK

I fazer negócioscom Eric, ele sempre responsável por seus é clientes. Apuros van Quandocheguei em, ele iria ajudar me een resolvê-los. melhor sentir-Se

—— PRISCILLA DE OLIVEIRA-Brasil

Ik ben online Chatten Nu

Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd
Perfect Laboratorium Laboratoriummateriaal Monitor het Testen Office-omgeving Verscheidenheidsmateriaal Verzamel de gegevens Onze Fabriek produceren van lijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : NJBN-STEROÏDEN
Aantal werknemers : 301~500
Jaarlijkse omzet : 20million-50million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

Ons bedrijf is dichtbij aan Nanjing-Zuidenstation, en het is zeer geschikt voor ons. In feite hebben wij in dit gebied voor over 15years in dienst genomen, en wij hebben rijke ervaring over het uitvoeren van steroïden, peptides, HGH en farmaceutische grondstoffen. 

 

Onze firma neemt in de productie van steroid poeder, mondelinge steroïden, injecteerbare steroïden, polypeptiden, farmaceutische grondstoffen & tussenpersonen, chemische grondstoffen en diergeneeskunde in dienst. In het verleden van 15 jaar, hebben wij onze eigen team en loyaliteitsklanten van over de hele wereld gevormd. Steroid vooral hormonen, die onder het publiek van wereldmarkten zo populair waren. 

 

Ondertussen, zullen wij countinue om voor onze nieuw & stamgasten ernaar streven te gaan, en ons beste te proberen om hen te dienen. Natuurlijk, zullen wij plakken om meer producten aan onze klanten van lage prijs en hoogste kwaliteit te voorzien!

 

Als leider van E-commerceplatform in aanvankelijk, nu is het de grootste fabrikanten en de leveranciers van steroïden ruw poeder in centraal van China. Na de op kwaliteit-Gebaseerde begeleiding van filosofie „Klant eerst,“, streven wij ernaar om de wereldmarkt uit te breiden.

 

Ons bedrijf won met succes de volgende eretitels: Nieuwe High-tech Onderneming, Top Ten Innovatieve Ondernemingen, Niet-openbare Wetenschap en Technologieonderneming, de Contracten van de het Kredietonderneming van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENniveau, Provinciale Beschaafde Eenheid. Wij gingen de SGS Goedkeuring, de Kosjer Internationale Joodse Kaart, ook de Bereikregistratie en de Milieu het Beheersysteemcertificatie over van ISO9001. Wij bezitten een sterk R&D-team en zullen reusachtige sommen geld investeren en zullen bij ons kracht met binnenlandse universiteiten aansluiten om meer nieuw steroid poeder, anabole steroïden, injecteerbaar steroid en half afgewerkt steroid product te produceren om aan de markt aan te passen.

 

Ons bedrijf werd toegekend „Geavanceerd en beschaafde Provincie Onderneming“ in 2011. Wij hebben meer dan 20 soorten productoctrooien tot nu. Bovendien, het onderzoeksfonds dat wij jaarlijks zijn meer dan vijf miljoen dollar hebben geïnvesteerd. Momenteel, is het aantal van al personeel meer dan 380 mensen exclusief de arbeiders.

 

Door onze onderzoek en kennis van anabool steroid poeder, vervaardigen wij en leveren veiliger, beter-uitvoert en van betere kwaliteit steroïden om aan de behoeften van een het groeien wereld te voldoen. Wij hebben opstellings stevige samenwerking met talrijke belangrijke chemische en farmaceutische bedrijven in China. Onze zaken spreiden etc. aan vele gebieden met inbegrip van gymnastiekgebied uit, kliniek, instelling, de farmaceutische industrieën. Wij hopen om zakelijke relatie op lange termijn met klanten wereldwijd te vestigen. Stem in warm met uw inspectie en begeleiding. Uw snel onderzoek zou hoogst gewaardeerd worden.

 

Contactgegevens
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. CPSS

Tel.: 86-173-2709-3119

Fax: 86-25-5217-6286

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)