Professioneel vervaardigings steroid poeder, Injectie steroid vloeistof, Peptides, HGH176-191, Sarms, Farmaceutische grondstoffen (Phenacetin), GBL, Lokale verdovingsmiddelen, BB, BEDELAARS enz.

Thuis Productenruw steroid poeder

Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Het is een unforgetable ervaring. Ik was verrassing over discreet pakket en snelle levering wanneer ik in eerste keer opdracht geef tot!

—— Aitor parazation-Nederland

De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan. Ik ben zo gelukkig…

—— Michael Decapvcca-UK

I fazer negócioscom Eric, ele sempre responsável por seus é clientes. Apuros van Quandocheguei em, ele iria ajudar me een resolvê-los. melhor sentir-Se

—— PRISCILLA DE OLIVEIRA-Brasil

Ik ben online Chatten Nu

Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden

China Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden leverancier
Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden leverancier Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden leverancier Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden leverancier Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden leverancier

Grote Afbeelding :  Het Ophopen van CAS 315-37-7 het Anabole Testosteron Enanthate van Primoteston van Cyclussteroïden

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: NJBNsteroid
Certificering: SGS , ISO9001 , KOSHER
Modelnummer: 315-37-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 5g / 10g / 100g / 1000g plastic zak of zoals vereist
Levertijd: Binnen één het werkdag na het bevestigen van de betaling
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Ongeveer 1000kg/per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Steroid Klasse: Steroid Klasse Alias: Primoteston, Depot
Moleculaire Formule: C26H40O3 Molecuulgewicht: 400.59
Zuiverheid: 99.0% CAS-nummer: 315-37-7
merk: NJBN-STEROÏDEN Smeltpunt: 34.5-36.2°C

CAS 315-37-7 Anabolische het Ophopen Cyclussteroïden Primoteston-Testosteron Enanthate

Testosteron Enanthate Beschrijving

 1. Testosteron is de koning van alle massabouwers en is voor dit doel ook redelijk kosteneffectief. Het werkt goed alleen of gestapeld om een ​​geweldige ophopende cyclus te creëren. Het heeft een hoog risico op bijwerkingen vanwege de conversie naar DHT en heeft de potentie om oestrogeen te vormen, waardoor gynaecomastie ontstaat. Deze eigenschappen zorgen er ook voor dat het zulke uitstekende massabouwdendensen heeft. Vanwege enkele andere bijwerkingen, zoals waterretentie, is het misschien niet de beste die alleen wordt gebruikt voor vetvrije massa-oplevingen, maar met ballaststoffen komt de toevoeging van veel spiermassa en wat winst in vet- en watergewicht. Dit is typisch en een natuurlijk onderdeel van het ophopende regiment van de verbeterde bodybuilder.
 2. Testosteron enantaat is een langdurige één estersteroïde. Het is 7 koolstofatomen lang. Wat dit betekent, is dat meer van het gewicht van de steroïde testosteron is in tegenstelling tot estergewicht. Bij inname van een hoeveelheid van een veresterde steroïde, het totale gewicht is een combinatie van zowel het estergewicht als de steroïde. Dat gezegd hebbende, langere esters zoals cypionate hebben meer estergewicht (vanwege zijn 8 koolstoflengte), en minder algehele steroïde gewicht. Om deze reden zou enanthate de voorkeur hebben boven cypionate.Sustanon heeft zelfs meer steroid gewicht.
 3. 500 mg enantaat heeft meer op vrije base gebaseerd testosteron dan 500 mg cypionaat en 500 mg van sustanon heeft meer dan beide. Echter, vanwege de onregelmatige afgifte van sustanon en de noodzaak om vaker te injecteren om ten volle te profiteren van de propionaat- en fenylpropionaatesters en daardoor Maak de volledige afgifte van de steroïde zelf vrij, ofwel enantaat of cypionate zijn betere keuzes voor de eerste keer dat de gebruiker de stabiele bloedspiegels van de steroïde wil handhaven, terwijl de injectiefrequentie tot een minimum wordt beperkt.
 4. Een langwerkende testosteronester zal zeer nuttig zijn voor uw ophopende behoeften, en enanthaat is een product dat eenvoudiger is dan sommige van de andere steroïden die er zijn. Niet te zeggen dat het zonder zijn aandeel complicaties is, maar het is een goede keuze, vooral voor diegenen die nieuw zijn voor verbeterde bodybuilding. Het stoppen van het product is geen optie in het geval er bijwerkingen optreden, omdat het deze bijwerkingen gedurende langere perioden zal blijven verergeren als gevolg van de lange actieradius van dit steroïde (3-4 weken) Hulpmiddelen zoals nolvadex, proviron, clomidand HCGmay helpen, zowel tijdens de cyclus als na de cyclus, om de natuurlijke productie van testosteron te helpen herstellen. Testosteron enanthaat aromatiseert iets meer dan sustanon, maar bij gebruik van elk medicijn, zou men bekend moeten zijn met anti-oestrogenen zoals nolvadex of clomid en gebruik een van hen wanneer de symptomen van gyno optreden.
 5. Degenen die prostaatproblemen hebben of die gevoelig zijn voor gyno (bijvoorbeeld degenen die tijdens de puberteit een geval van gyno ontwikkelden) en degenen die gevoelig zijn voor vetafzettingen bij vrouwen, zullen willen garanderen dat anti-oestrogenen beschikbaar zijn tijdens de cyclus. er treden gyno-gerelateerde bijwerkingen op. Als algemene vuistregel, zult u altijd nolvadex bij de hand willen houden, maar het is natuurlijk nog belangrijker als de risico's van deze bijwerkingen hoger zijn dan normaal (afhankelijk van de gebruiker en zijn of haar genetische aanleg).
 6. Net als elk ander testosteron onderdrukte ENANTAAT de HPTA-functie. Clomid of nolvadex zijn belangrijk om de postcyclus te hebben om de normale testosteronfunctie binnen een redelijke tijd te stimuleren. Misschien wilt u ook HCG gebruiken tijdens uw cyclus, maar dit is kwestie van persoonlijke voorkeur, Zoals velen denken dat ze in staat zullen zijn na de cyclus te herstellen en niet het voordeel van HCG voelen is de prijs waard. Normalisatie van natuurlijke functies die onderdrukt werden tijdens de cyclus en testosteronproductie treden meestal op zonder het gebruik van HCG, maar in een trager tempo dan als het werd gebruikt. Zoals alles in het leven, is er geen garantie voor volledig herstel, maar het zou een zeldzaam geval zijn als het niet zou gebeuren.

Indicaties en gebruik voor testosteron enanthate

mannetjes

 • Testosteron Enanthate-injectie, USP is geïndiceerd voor vervangingstherapie bij aandoeningen geassocieerd met een tekort of afwezigheid van endogeen testosteron.
 • Primair hypogonadisme (aangeboren of verworven) - Testiculair falen door cryptorchidisme, bilaterale torsie, orchitis, verdwijning van het testis-syndroom of orchidectomie.
 • Hypogonadotroop hypogonadisme (aangeboren of verworven) - Gonadotropine of luteïniserend hormoon releasing hormoon (LHRH) -deficiëntie, of hypofyse-hypothalamusletsel door tumoren, trauma of bestraling. (Geschikte bijnierschors- en schildklierhormoonvervangingstherapie zijn echter nog steeds noodzakelijk en zijn eigenlijk van primair belang.)
 • Als de bovenstaande aandoeningen voorkomen voorafgaand aan de puberteit, zal tijdens de adolescente jaren androgeenvervangingstherapie nodig zijn voor de ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken. Langdurige androgeenbehandeling zal vereist zijn om seksuele kenmerken te behouden bij deze en andere mannen die na de puberteit testosterondeficiëntie ontwikkelen.
 • Veiligheid en werkzaamheid van testosteron Enanthate-injectie, USP bij mannen met "leeftijdsgerelateerd hypogonadisme" (ook "laat intredende hypogonadisme" genoemd) zijn niet vastgesteld.
 • Vertraagde puberteit - Testosteron Enanthate-injectie, USP kan worden gebruikt om de puberteit te stimuleren bij zorgvuldig geselecteerde mannen met duidelijk vertraagde puberteit. Deze patiënten hebben meestal een familiaal patroon van vertraagde puberteit dat niet ondergeschikt is aan een pathologische stoornis; De puberteit zal naar verwachting spontaan optreden op een relatief late datum. Een korte behandeling met conservatieve doses kan soms gerechtvaardigd zijn bij deze patiënten als ze niet reageren op psychologische ondersteuning. Het mogelijk nadelige effect op de botrijping moet voorafgaand aan de toediening van androgenen aan de patiënt en de ouders worden besproken. Een röntgenfoto van de hand en de pols om de botleeftijd te bepalen moet om de zes maanden worden verkregen om het effect van de behandeling op de epifysaire centra te beoordelen.

vrouwtjes

 • Gemetastaseerde borstkanker - Testosteron Enanthate-injectie, USP kan secundair worden gebruikt bij vrouwen met voortschrijdend inoperabele gemetastaseerde (skeletale) borstkanker die één tot vijf jaar postmenopauzaal zijn. Primaire therapiedoelen bij deze vrouwen zijn ablatie van de eierstokken. Andere werkwijzen voor het tegengaan van oestrogeenactiviteit zijn adrenalectomie, hypofysectomie en / of antioestrogeentherapie. Deze behandeling is ook gebruikt bij premenopauzale vrouwen met borstkanker die baat hebben gehad bij ovariëctomie en die een hormoongevoelige tumor hebben. Oordeel over androgeentherapie moet worden gemaakt door een oncoloog met expertise op dit gebied.

Testosteron Enanthate Injectie Informatie

Wekelijks totalen van 250-1000mg per week worden vaak gebruikt, en soms meer voor de zeer geavanceerde atleet. Vanwege de relatief lange halfwaardetijd van enantaat (4-5 dagen) worden injecties gewoonlijk tweemaal per week toegediend. Hierdoor kunnen stabiele bloedwaarden worden gehandhaafd. Wanneer het niveau van steroïde geleidelijk afneemt, wordt een nieuwe injectie gemaakt, waardoor alles redelijk vlak blijft. Dit is in tegenstelling tot sustanon, waarvoor vaker injecties voor hetzelfde effect nodig zijn. Voor een eerste cyclus zou 500 mg alleen testosteron enantaat, tweemaal per week geschoten (maandag en donderdag bijvoorbeeld), gedurende 10 weken samen met standaard postcyclustherapie zeer voldoende zijn voor goede winst.

Certificaat van analyse van testosteron ENANHATE

Productnaam

Testosteron Enanthate

CAS No. 315-37-7

Moleculaire formule

C26H40O3

Moleculair gewicht

400,59

EINECS

206-253-5

Uiterlijk

Wit kristallijn poeder

analyse

98,3%

Smeltpunt

34,5-36,2 ° C

Specifieke optische rotatie

+ 80,6 °

Gerelateerde substanties

0,5%

Verlies bij drogen

0,3%

Gratis heptaanzuur

0,12%

Gebruik

Testosteron Enanthate (Primoteston) is een van de meest populaire gebruikte testosteronproducten op de markt. Het is zeer effectief in het opbouwen van spieren, het verbranden van vet en het verkrijgen van kracht. Het is ook goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen. Testosteron zorgt ervoor dat de spieren meer stikstof vasthouden, waardoor de spieren eiwitten beter synthetiseren en grotere spieren produceren.

Pakket

1kg / aluminiumfoliezak of zoals vereist

Rang Raw steroïde poeders
Merk NJBNsteroid
manufature Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Testosteron Enanthate HPLC

Naam: Anna Huang
skype: bnsteroid
what'sApp: +8617327094661
E-mail: annahuang@chembj.com

TESTOSTERONE-SERIE AANBEVOLEN

Nee. productnaam CAS No.
1 testosteron 58-22-0
2 Testosteron Enanthate 315-37-7
3 Testosteronacetaat 1045-69-8
4 Testosteron-propionaat 57-85-2
5 Testosteron cypionate 58-20-8
6 Testosteron-fenylpropionaat 1255-49-8
7 Testosteron isocaproate 15262-86-9
8 Testosteron decanoaat 5721-91-5
9 Testosteronundecanoaat 5949-44-0
10 Testosteron Sustanon 250
11 Methyltestosterone 65-04-3
12 17-Methyltestosterone 58-18-4
13 Turinabol / 4-chlorotestosteronacetaat 855-19-6
14 Mondelinge turinabol 2446-23-3
15 Mesterolone (Proviron) 1424-00-6
16 Fluoxymesterone (Halotestin) 76-43-7

Contactgegevens
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: CPSS

Tel.: +8617327093119

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)