Professioneel vervaardigings steroid poeder, Injectie steroid vloeistof, Peptides, HGH176-191, Sarms, Farmaceutische grondstoffen (Phenacetin), GBL, Lokale verdovingsmiddelen, BB, BEDELAARS enz.

Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

99% de zuivere Steroïden Melanotan II CAS 121062-08-6 van de Hormoongroei voor Huid het Looien

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Het is een unforgetable ervaring. Ik was verrassing over discreet pakket en snelle levering wanneer ik in eerste keer opdracht geef tot!

—— Aitor parazation-Nederland

De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan. Ik ben zo gelukkig…

—— Michael Decapvcca-UK

I fazer negócioscom Eric, ele sempre responsável por seus é clientes. Apuros van Quandocheguei em, ele iria ajudar me een resolvê-los. melhor sentir-Se

—— PRISCILLA DE OLIVEIRA-Brasil

Ik ben online Chatten Nu

99% de zuivere Steroïden Melanotan II CAS 121062-08-6 van de Hormoongroei voor Huid het Looien

China 99% de zuivere Steroïden Melanotan II CAS 121062-08-6 van de Hormoongroei voor Huid het Looien leverancier

Grote Afbeelding :  99% de zuivere Steroïden Melanotan II CAS 121062-08-6 van de Hormoongroei voor Huid het Looien

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: NJBN STEROID
Certificering: ISO 9001; KOSHER; SGS
Modelnummer: 121062-08-6

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10mg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 2mg/vial
Levertijd: binnen 24 uren na het bevestigen van de betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 1kg per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Alias: copren; deltathione; Glutathion; glutathionesh Functie: Huid het Looien en seksuele functiebehandeling
CAS: 121062-08-6 Verschijning: wit poeder
Zuiverheid: 99% MF: C50H69N15O9
Skype: jerryzhang20161

 
99% zuivere Peptides Melanotan II CAS 121062-08-6 van het de Groeihormoon voor Huid het Looien

 

 

 • Snelle details van Peptides Melanotan II van het de Groeihormoon

 

Naam: Melanotan II

Zuiverheid: 99%

CAS: 121062-08-6

MF: C50H69N15O9

Mw: 873.01

Plaats van Oorsprong: China

Merknaam: NJBNSteroid

Gebruik: Het is gekend voor zijn capaciteit om met het looien te helpen maar ook aan hulp in erectiele functie gebruikt. Melanotan II, ook als MT-2 wordt bedoeld, heeft geen gebruik van betekenis voorbij het looien en erectiele functie die.

 

Productnaam: Melanotan II
Origineel China
CAS 121062-08-6
Moleculaire formule C50H69N15O9
Merknaam NJBNSteroid
Belangrijke tijd binnen 24 uren op ontvangstbewijs van betaling
Levering Snel en het veilige verschepen door EMS, DHL, TNT, Fedex, UPS
Zuiverheid 99%
Pakket Discreet en Verborgen pakket volgens specifiek vereiste
Verschijning Wit Poeder
Certificatie SGS, ISO 9001
Betalingsvoorwaarden Western Union, Geldgram, T/T, Bitcoin
Minimumordehoeveelheid 2mg
Prijs Overeen te komen
Gebruik

Het is gekend voor zijn capaciteit om met het looien te helpen maar ook aan hulp in erectiele functie gebruikt. Melanotan II, ook als MT-2 wordt bedoeld, heeft geen gebruik van betekenis voorbij het looien en erectiele functie die.

 

MF

99% de zuivere Steroïden Melanotan II CAS 121062-08-6 van de Hormoongroei voor Huid het Looien

 

 

 • Korte Inleiding van Peptides Melanotan II van het de Groeihormoon

 

1. Melanotan II is een peptide hormoon die tot de alpha--melanocyte-bevordert hormoon (alpha--MSH) behoren klasse van mimetics. Melanotan II is een synthetische analoge slijmachtige afgeleide Melanocortin. Peptide is hoofdzakelijk gekend voor zijn capaciteit om met het looien te helpen maar ook aan hulp in erectiele functie gebruikt.

 

2. Melanotan II, ook als MT-2 wordt bedoeld, heeft geen gebruik van betekenis voorbij het looien en erectiele functie die. Bij het aanvankelijke klinische testen van Melanotan II, werd een directe en onverwachte reactie genoteerd. Het belangrijkste onderwerp ervoer een bouw kort na beleid. Men stelde voor dat Melanotan II „even efficiënt kan blijken in vrouwen“ als „behandeling van vrouwelijke seksuele dysfunctie. Minstens één studie heeft opgemerkt dat het beleid van Melanotan II seksuele wens kan verhogen, die „onderzoek van centraal waarnemende agenten op wanorde van seksuele wens verder zou moeten rechtvaardigen.“

 

3. Theoretisch, kan Melanotan II seksuele functie in mannetjes (erectiele activiteit) en wijfjes (hogere niveaus van seksuele wens en genitaal ontwaken) verbeteren. In tegenstelling tot andere seksueel-verhogingsdrugs, is het hypothesizedd dat Melanotan II op neurologisch niveau werkt, onthullend een „natuurlijkere“ seksuele reactie met minimale bijwerkingen. Men stelde voor dat Melanotan II „even efficiënt kan blijken in vrouwen“ als „behandeling van vrouwelijke seksuele dysfunctie. Minstens één studie heeft opgemerkt dat het beleid van Melanotan II seksuele wens kan verhogen, die „onderzoek van centraal waarnemende agenten op wanorde van seksuele wens verder zou moeten rechtvaardigen.“

 

 • Medische Functie van Peptides Melanotan II van het de Groeihormoon

 

1.  Melanotan II (MT-2) functies door de receptor te bevorderen alpha--MSH. Dit is een receptor die melanine veroorzaakt, welke hulp in het verdonkeren van huidpigmentatie. Wegens deze actie, zal het individu gemakkelijker en donkerder looien dan hij zonder het gebruik van MT-2.There is verscheidene receptoren alpha--MSH in het lichaam. Melanotan II functioneert door receptor te bevorderen mc1-5. De stimulatie van deze receptor bevordert het verdonkeren van de huid. MT-2 bevordert ook de MC4-receptor, die handelt om penile erectiele functie te verhogen.

 

2.  De gevolgen van Melanotan II voor erectiele dysfunctie vergen ongeveer 4-6 uren om van kracht te worden en zouden 6-12 uren afhankelijk van individuele reactie moeten duren. De timing is belangrijk indien met deze bedoeling gebruikt. Nochtans, zijn er die die klein dagelijks aan elke andere dagdosissen lopen om een onderhoudshulp te verstrekken, maar dit kan aan de huid problematisch blijken als niet zorgvuldig.

 

 • Hoe werkt het? 

 

Melanotan 2 werkt door de versie van de pigmentmelanine van de huid te bevorderen. Minder UVblootstelling is noodzakelijk met Melanotan 2 in vergelijking met „het normale looien“, en tan die met het looien van injecties voorkomt is dieper en duurzamer dan „normale tan“ van een individu. Melanotan werkt het best (heeft de merkbaarste gevolgen) aan mensen met eerlijke huidtonen.

 

 • Hoe te om Melanotan II voor prosexual effect te gebruiken

 

1. Waar er geen fysieke erectiele dysfunctie is en waar minstens één of andere graad van psychologisch libido bestaat, kan Melanotan II de tendens tot penile bouw zeer verhogen. De situatie kan zelfs worden als de jaren van puberteit, waar nauwelijks zelfs het begin van een seksuele gedachte of zelfs niets (misschien een onbewuste gedachte nochtans) een bouw veroorzaakt. De algemene fysieke moeheid kan onbelangrijk worden. Deze gevolgen zullen niet voor alle individuen voorkomen, maar voorkomen voor velen.

2. Het Prosexualgebruik vereist injectie minstens ongeveer 4-6 uren voorafgaand aan gewenst effect. De duur van actie kan ongeveer 6-12 uren na begin van effect zijn.

3. De nodig dosering is typisch ongeveer 1 mg, maar voor sommige gelijke 0,5 mg kan efficiënt zijn. Als gids, zou de dosering niet 2 mg moeten overschrijden.

4. Wegens het bijbehorende effect in stijgende tendens te looien, is de frequentie van MT-II gebruik met deze bedoeling over het algemeen beperkt. Als het wensen van dit effect vaak, moet een betere keus PT-141 (bremelanotide,) gebruiken een MT-II derivaat.

 

 • Voordelen van Peptides Melanotan II van het de Groeihormoon

 

1. Duurzame Tan: Zelfs als de dosering wordt tegengehouden, warme zon-gekuste kan tan maanden in een tijd zonder enige blootstelling aan de zon duren. Omgekeerd, natuurlijk ontwikkeld verdwijnen tans langzaam in rond een maandentijd.

2. Flexibiliteit van Gebruik: Bekwaam om een kleine ladingsdosis te nemen met het voortdurende doseren tot gewenste huid wordt de pigmentatie bereikt. Eens bereikte slechts behoefte aan dosis eens elk paar van weken om zelfde pigment te handhaven.

3. Verminderde blootstelling aan zonlicht (UVstralen): Melanotan vergt efficiënt nog blootstelling aan zonlicht om te zijn. Nochtans zal het de gebruiker op tijd een significante vermindering toestaan om gewenste tan te ontwikkelen.

 

 • Dosering van Peptides Melanotan II van het de Groeihormoon

 

Melanotan II wordt dosering het geadviseerd om klein te beginnen en op te bouwen. Een typische beginnende dosis is rond .25mg en maximum dosis die 1mg bereiken. De desensibilisatie gebeurt snel, is het eerste beleid een kans aan lage dosis om Melanotan te vermijden 2 bijwerkingen. Het zelfde gaat jammer genoeg voor bremelanotide (PT-141) dosering.

 

Het Type van Fitzpatrickhuid Beschrijving
I De uiterst eerlijke huid, brandt altijd, nooit tans.
II Eerlijke huid, altijd brandwonden, soms tans.
III Middelgrote huid, soms brandwonden, altijd tans.
IV Olijfhuid, zelden brandwonden, altijd tans.
V Matig met pigment gekleurde bruine huid, nooit brandwonden, altijd tans.
VI Duidelijk met pigment gekleurde zwarte huid, nooit brandwonden, altijd tans.

 

Huidtype Dosering
Huidtype I 30-50mg
Huidtype II 20-30mg
Huidtype III 10mg
De volledig zomer of seizoen zou moeten duren.

 

 • Technisch Testblad van Peptides Melanotan II van het de Groeihormoon

 

PUNT SPECIFICATIE
Verschijning Wit Kristallijn Poeder
Analyse ≥99%
Heavy metallen ≤10ppm
Arsenicum ≤1ppm
Lood ≤3ppm
Mercury ≤0.1ppm
Cadmium ≤1ppm
Totale Plaattelling ≤1000cfu/g
Gist & Vorm ≤100cfu/g
E.Coli Verbied
Salmonella's Verbied
Conclusie Het product is met de norm in overeenstemming.

 

 • Hoe te om een orde te voltooien?

 

Maak een orde 1.Please laten me de punten kennen u zoekt, hoeveelheid en het land van bestemming;
2.You bevestigen alle details, en bieden ons het kopen orde aan;
3.We verzenden de detailprijs van ons product en bieden de geschikte verzendwijze voor verwijzing aan;
4.You bevestigen de orde en betalen vooraf geld 100% en verzenden ons het detailadres.
5.We schikken de verzending volgens uw vereisten.
6.We-de dienst van aanbiedingsnaverkoop nadat u pakket ontvangt.
Het verschepen Verstrek uw geadresseerdeinformatie. (telefoonaantal, postcode)
Verpakking Volgens verschillende landen en hoeveelheid orden
Levertijd Geschikt binnen 12 uren op ontvangstbewijs van uw betaling
Foto's De foto's van pakket worden aangeboden om de steroïden vooraf apart te vertellen
Levertijd Gewoonlijk 4-6 werkdagen om bestemmingen te bereiken
Het volgen aantal Aangeboden zodra het op het Net wordt vrijgegeven. Normaal binnen 24hours op het ontvangstbewijs van betaling.
De naverkoopdienst 24/7 online voor problemen en zorg met betrekking tot steroïden

 

 • Onze Belofte

 

1. Hoog - kwaliteit en norm

 • Norm: Ondernemingsnorm;
 • Alle Purity≥98%;
 • Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

2. Snelle en veilige levering

 • Het pakket kan binnen 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal;
 • Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus;
 • Tarief ≥99% van de douanepas;
 • Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

3.Service

 • De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
 • De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
 • Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

 • Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren wanneer u hierboven in de producten geinteresseerd bent en de contactgegevens zijn zoals volgend:

 

Contactpersoon: Jerry Zhang

E-mail: jerryzhang001@chembj.com

Skype: jerryzhang20161

 

 

99% de zuivere Steroïden Melanotan II CAS 121062-08-6 van de Hormoongroei voor Huid het Looien

Contactgegevens
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: CPSS

Tel.: +8617327093119

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)