Professioneel vervaardigings steroid poeder, Injectie steroid vloeistof, Peptides, HGH176-191, Sarms, Farmaceutische grondstoffen (Phenacetin), GBL, Lokale verdovingsmiddelen, BB, BEDELAARS enz.

Thuis ProductenProhormonesteroïden

Nieuwe Antithrombotic Agent, Prohormone-Steroïden Rivaroxaban CAS 366789-02-8

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Het is een unforgetable ervaring. Ik was verrassing over discreet pakket en snelle levering wanneer ik in eerste keer opdracht geef tot!

—— Aitor parazation-Nederland

De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan. Ik ben zo gelukkig…

—— Michael Decapvcca-UK

I fazer negócioscom Eric, ele sempre responsável por seus é clientes. Apuros van Quandocheguei em, ele iria ajudar me een resolvê-los. melhor sentir-Se

—— PRISCILLA DE OLIVEIRA-Brasil

Ik ben online Chatten Nu

Nieuwe Antithrombotic Agent, Prohormone-Steroïden Rivaroxaban CAS 366789-02-8

China Nieuwe Antithrombotic Agent, Prohormone-Steroïden Rivaroxaban CAS 366789-02-8 leverancier

Grote Afbeelding :  Nieuwe Antithrombotic Agent, Prohormone-Steroïden Rivaroxaban CAS 366789-02-8

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: NJBN
Certificering: ISO9001 , SGS , KOSHER
Modelnummer: 366789-02-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Checking
Verpakking Details: 1kg/25kgs
Levertijd: 5~8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg per Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Alias: Rivaroxaban Zuiverheid: 99%
Verschijning: wit poeder Pakket: 1kg/25kg/piece
Berichttijd: binnen 24h na betaling Voorraad: Beschikbaar
monsters: gratis

De nieuwe Antithrombotic Farmaceutische Grondstoffen Rivaroxaban CAS 366789-02-8 van het Agenten Witte Poeder

 


Productnaam: Rivaroxaban
Synoniemen: 5-chloor-n [[(5S) - 2-oxo-3 [(3-oxo-4-morpholinyl) fenyl 4] - 5-oxazolidinyl] methyl] - 2-thiophenecarboxamide; BAAI 59-7939; Rivaroxaban; 5-chloor-n (((5S) - 2-oxo-3 ((3-oxomorpholin-4) fenyl 4) -) methyl) thiophene-2-carboxamide 1,3-oxazolidin-5; 2-Thiophenecarboxamide, 5 chloor-n [[(5S) - 2-oxo-3 [(3-oxo-4-morpholinyl) fenyl 4] - 5-oxazolidinyl] methyl]; Xarelto; (S) - ((2-oxo-3 ((3-oxomorpholino) fenyl 4) oxazolidin-5) methyl) thiophene-2-carboxamide 5-chloor-n; Rivaroxaban (BAY59-7939)
CAS: 366789-02-8
MF: C19H18ClN3O5S
Mw: 435.88
Productcategorieën: Chiral Reagentia; Heterocycles; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; Zwavel & Seleniumsamenstellingen; API; Inhibitor; Rivaroxaban; Farmaceutische grondstoffen; Inhibitors
Smeltpunt 228-229°C
Opslagtemperaturen. Ijskast
Chemische Eigenschappen: Wit Vast lichaam
Gebruik: antistollingsmiddel, Factor X inhibitor
Gebruik: Een nieuwe antithrombotic agent. Een hoogst machtige en selectieve, directe FXa-inhibitor.

 

 

Rivaroxabanbeschrijving

 

Antithrombotic drugs Rivaroxaban en dabigatran etexilate zijn momenteel de het beloven antithrombotic drugs, en vergeleken bij traditionele antithrombotic drugsheparine, is het essentiële verschil dat het geen participatie van antithrombin Ⅲ vereist, direct tegenwerkt de vrije en verbindende Xa-factor. En de heparine moet antithrombin Ⅲ hebben en kan een rol spelen, en is ongeldig aan prothrombin complex van Xa-factor. Twee nieuwe mondelinge antistollingsmiddelen worden geprijst zoals als belangrijk stap voorwaarts van antistollingsmiddeltherapie en de potentieel fatale trombosepreventie op het medische gebied, zal een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van cardiovasculaire drugs worden.

 

Rivaroxaban was bijbehorend onderzoek en ontwikkelingssucces door Duitse Bayer en de V.S. Johnson & Johnson. In Oktober 2008, word goedgekeurd voor lijst in Canada en de EU, handelsnaam is Xarelto. Rivaroxaban is de de factoreninhibitor van Xa van de wereld eerste mondelinge directe, kan hoog zijn selectief, concurrerend vrije en verbindende Xa-factor en activiteit van prothrombin, in een dosis te remmen - afhankelijke manier verlengde geactiveerde gedeeltelijke thromboplastin tijdraad (PT) en prothrombin tijd (aPTT), waarbij de het klonteren tijd wordt verlengd, die trombasevorming vermindert. Hebbend kenmerken van hoge biologische beschikbaarheid, een breed spectrum van ziektebehandeling, is de dosis-effect verhouding stabiel, geschikt mondeling beleid, laag het aftappen risico.

 

Rivaroxaban ook is drug voor preventie en behandeling van aderlijke trombose. Klinisch voor de preventie van het vormen van patiënten met diepe adertrombose (DVT) en longembolie (PE) na heupverbinding en de chirurgie van de knievervanging. Het kan ook worden gebruikt om slag en systemische embolie niet-CNS in patiënten met niet valvular atrial fibrillatie te verhinderen, het risico van terugkomend coronair syndroom verminderen, etc.

Dabigatran is nieuwe antithrombotic drugs met een verscheidenheid van die kenmerken door een Duits bedrijf Boehringer Ingelheim worden ontwikkeld. In April 2008, eerst in Duitsland en het UK wordt vermeld, Was de handelsnaam Pradaxa die. Dit is vermelde eerste mondelinge antistollingsmiddeldrug na warfarin in het verleden de 50 jaar, is een andere mijlpaal op het gebied van antistollingsmiddeltherapie en potentieel fatale trombosepreventie.

 

Dabigatran is een nieuwe synthetische directe trombaseinhibitor, is prodrug voor mondeling beleid, behoort tot de trombaseinhibitors van niet-peptides. Na mondelinge gastro-intestinale absorptie, wordt het omgezet om een directe antistollingsmiddelactiviteit van dabigatran in vivo te hebben etexilate. De drug bindt aan de fibrin-specifieke bandplaatsen van trombase, verhinderend fibrinogeen te splijten in fibrin, daardoor blokkerend de definitieve stap van de het netwerk en trombose van de coagulatiecascade.

 

Rivaroxaban, onder de merknaam Xarelto onder andere wordt, is een bloedverdunner verkocht die die mondeling wordt genomen. Het werd aanvankelijk ontwikkeld door Bayer. In de Verenigde Staten, wordt het op de markt gebracht door Janssen Pharmaceutica. Het is de eerste beschikbare actieve directe inhibitor van factorenxa die mondeling wordt genomen. De maximumremming van factor Xa komt vier uren na een dosis voor. De gevolgen duren ongeveer 8-12 uren, maar de activiteit van factorenxa keert niet naar normaal terug binnen 24 uren, zodat zodra-dagelijks is doseren mogelijk.

 

 

Medisch gebruik

 

In die met niet valvular atrial fibrillatie schijnt het zo efficiënt te zijn zoals warfarin in het verhinderen van nonhemorrhagic slagen en embolic gebeurtenissen. Rivaroxaban wordt geassocieerd met lagere tarieven ernstige en fatale het aftappen gebeurtenissen dan warfarin hoewel rivaroxaban wordt geassocieerd met hogere tarieven om in het maagdarmkanaal af te tappen.

 

In Juli 2012, adviseerde het uk's Nationale Instituut voor Gezondheid en Klinische Voortreffelijkheid rivaroxaban om aderlijke thromboembolism te verhinderen en te behandelen.

 


Nieuwe Antithrombotic Agent, Prohormone-Steroïden Rivaroxaban CAS 366789-02-8
 
Meer producten u kunnen houden van
 

Dianabol 50 50mg/ml
Winstrol 100 (Stanozolol) 100mg/ml
Deca 250 250mg/ml
NPP 200 200mg/ml
Boldenone undecylenate 300mg/ml
Testosteron 100 (Olieagent) 100mg/ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml
Testosteron Enanthate 250mg/ml
Sustanon 250 250mg/ml
Trenbolonebasis 100mg/ml
Trenboloneacetaat 100mg/ml
Trenbolone Enanthate 100mg/ml
Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate 50mg/ml
Drostanolonepropionaat 100mg/ml
Drostanolone Enanthate 200mg/ml
Methenolone Enanthate 100mg/ml
Methenoloneacetaat 50mg/ml
TMT-Mengsel 375 375mg/ml
TM Mengsel 500 500mg/ml
Drievoudige Trenbolone 180 180mg/ml
Supertest 450 450mg/ml
Anomass 400 400mg/ml
Trideca 300 300mg/ml
Nandrotest 225 225mg/ml
Equitest 450 450mg/ml


 
FAQ
 
Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Jiayu, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.
 
Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.
 
Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.
 
Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, dat in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werkt.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst
 
Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!
 
Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals T/T, de Western Union, Moneygram, Bitcoin.
 
Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken.
 
 

  • Voor meer gedetailleerde informatie, pls voel vrij om me door de volgende manieren te contacteren:

 
Skype: njbnsteroid
WhatsApp: +8617327093119
E-mail: gearmanager@chembj.com
Website: www.realanabolicsteroids.com

Contactgegevens
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: CPSS

Tel.: +8617327093119

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)