Professioneel vervaardigings steroid poeder, Injectie steroid vloeistof, Peptides, HGH176-191, Sarms, Farmaceutische grondstoffen (Phenacetin), GBL, Lokale verdovingsmiddelen, BB, BEDELAARS enz.

Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
Het is een unforgetable ervaring. Ik was verrassing over discreet pakket en snelle levering wanneer ik in eerste keer opdracht geef tot!

—— Aitor parazation-Nederland

De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan. Ik ben zo gelukkig…

—— Michael Decapvcca-UK

I fazer negócioscom Eric, ele sempre responsável por seus é clientes. Apuros van Quandocheguei em, ele iria ajudar me een resolvê-los. melhor sentir-Se

—— PRISCILLA DE OLIVEIRA-Brasil

Ik ben online Chatten Nu

Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd
Perfect Laboratorium Laboratoriummateriaal Monitor het Testen Office-omgeving Verscheidenheidsmateriaal Verzamel de gegevens Onze Fabriek produceren van lijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : NJBN-STEROÏDEN
Aantal werknemers : 301~500
Jaarlijkse omzet : 20million-50million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%
Onze dienst:
 
De Biotechnologieco. van Nanjingsbangnuo, Ltd is goed ingelicht, efficiënt, snel & concurrerend. Wij leveren allerlei steroid poeder, injectievloeistof, peptides, HGH, SARMS voor het bodybuilding en het musclegaining van globale gymnastiek opleidend matkets. Wij kunnen u farmaceutische grondstoffen en zijn tussenpersonen voor uw gezondheidsgeschiktheid ook aanbieden. Natuurlijk, zijn GBL en phenacetin één soort onze hoofdproducten in ons bedrijf. 
 
Alle taken worden op zich genomen met strikte vertrouwelijkheid en in het kader van gezette vertrouwelijkheidsovereenkomsten waar op zijn plaats vereist uitgevoerd.
 
De projecten door ons worden behandeld zijn met al hartstocht en de ijver, kan het sourcing zijn een molecule of het uitvoeren van en organiseert de onderzoekdiensten die.
 

Procesontwikkeling

 

Capaciteit om synthese van de meeste gezochte molecules of zelfs huidige molecules vlug met definitief producttussenpersonen & goed gekenmerkte molecules te organiseren.

 

Onze deskundigheid ligt omhoog in de ontwikkeling van proces verwante parameters zoals route het verkennen, procesoptimalisering, productisolatie, productreiniging en schaal.

 

De capaciteit om levering van producten te schikken met niet het overtreden leidt en kan met uw proces werken, of schikken om een nieuw proces te ontwikkelen; verwerk ontwikkeling om moeilijke of dure synthetische routes in zeer vele gevallen te vereenvoudigen en te verbeteren.

 

De documentatiesteun wordt voorzien aan onze klanten van hun aankoop van specifieke tussenpersonen voor de voorbereiding van het Drug hoofddossier.

 

Van FTE (voltijds Equivalent) de dienst is altijd beschikbaar aan zeer redelijke kosten. Typisch, zal een team door ervaren Ph.D.-Chemici wordt geleid aan de speciale eisen die van de cliënt worden toegewezen. De wekelijkse rapporten en de teleconferentie worden regelmatig gebruikt voor mededeling van projectvooruitgang.

 

Onze innovatieve benadering van de ontwikkeling van het uitrustingsproces of van probleem schiet de problemenhulp onze klanten om te slagen.

 

Een controle Ter plaatse

 

Een GMP controle zal ter plaatse om het even welk GMP gebrek aan conformiteit (hiaatanalyse) identificeren en zal adviseren hoe zij zouden moeten worden gericht. Dit is veruit de beste manier om ervoor te zorgen dat een bedrijf GMP volgzame en regelgevende klaar controle is.

 

Wij vergemakkelijken GMP controle voor materiaal, faciliteiten, nut, processen en procesinstallaties.

 

Wij vergemakkelijken op de controles van de plaatsfabriek om te verzekeren dat de farmaceutische tussenpersonen constant en strikt worden gecontroleerd worden geproduceerd om zowel aan nationale als internationale normen te voldoen aangewezen voor hun bestemming. Wij staan onze bronnen bij om ervoor te zorgen dat de verwante regelgevende vereisten (FDA) met. zijn.

 

De Biotechnologieco. van Nanjingsbangnuo, Ltd TEAM zal SWIFT LEVEREN, CONSTANT VALUE EN de BEVREDIGENDE DIENST AAN AL ONZE KLANTEN wordt GEBASEERD en dit toont onze verplichting aan het indienen van uw verzoek aan een ervaring die slechts door de woorden kon worden samengevat dat: „Test ons om het beste van ons“ te krijgen.

 

Contactgegevens
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. CPSS

Tel.: 86-173-2709-3119

Fax: 86-25-5217-6286

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)