Professioneel vervaardigings steroid poeder, Injectie steroid vloeistof, Peptides, HGH176-191, Sarms, Farmaceutische grondstoffen (Phenacetin), GBL, Lokale verdovingsmiddelen, BB, BEDELAARS enz.

Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Het is een unforgetable ervaring. Ik was verrassing over discreet pakket en snelle levering wanneer ik in eerste keer opdracht geef tot!

—— Aitor parazation-Nederland

De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan. Ik ben zo gelukkig…

—— Michael Decapvcca-UK

I fazer negócioscom Eric, ele sempre responsável por seus é clientes. Apuros van Quandocheguei em, ele iria ajudar me een resolvê-los. melhor sentir-Se

—— PRISCILLA DE OLIVEIRA-Brasil

Ik ben online Chatten Nu

Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei

China Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei leverancier
Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei leverancier Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei leverancier Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei leverancier Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei leverancier

Grote Afbeelding :  Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: NJBN STEROID
Certificering: SGS , ISO9001 , KOSHER
Modelnummer: 2446-23-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 10g / 100g/de zak van 1000g/van de folie
Levertijd: Binnen 24h op recipt van betaling
Betalingscondities: , MoneyGram, Bitcoin, T/T
Levering vermogen: 1000kg per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 2446-23-3 Alias: 4-Chlorodehydromethyltestosterone
MF: C20H27ClO2 mw: 34.88
Zuiverheid: 98% Verschijning: wit poeder
Hoog licht:

testosterone based steroids

,

testosterone steroid hormone

Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei
 
 
- Snel Detail -

 1. Mondelinge Turinabol
 2. Andere naam: 4-Chlorodehydromethyltestosterone; turinabol-mondeling
 3. CAS-registeraantal: 2446-23-3
 4. MF: C20H27ClO2
 5. Mw: 334.88
 6. Analyse: 98%

 
- Beschrijving -
 

 1. Turinabol is een machtige magere weefselbouwer, en goed voor knipsel.
 2. Turinabol is veilige steroïden en vaak ergens beschreven zoals hebbend eigenschappen tussen Dianabol, en Anavar.
 3. De dagelijkse dosering is in de waaiers van 40 aan 60mg en Turinabol maakt een grote toevoeging aan knipsel of pre-wedstrijdstapels. De veelzijdigheid is een zeer positief aspect van deze steroïden en zelfs zullen de atleten in sporten waar de snelheid wordt vereist Turinabol geschikte prestaties vinden verbeterend drug.
 4. De sterke anabole gevolgen zonder het toegevoegde gewicht winnen bij water-behoud zijn zeer gunstig.

 
- De de mondelinge Functies & Trekken van Turinabol -
 

 • Mondelinge die Turinabol, officieel als chlorodehydromethyltestosterone 4 wordt bekend is fundamenteel een structureel veranderde vorm van Dianabol (Methandrostenolone), die zelf een derivaat van testosteron is. De structurele make-up van Mondelinge Turinabol is zeer eenvoudig. De samenstelling is eenvoudig het testosteronhormoon met een toegevoegde dubbele band bij koolstof 1 en 2, die de anabole aan androgene verhouding ten gunste van anabool verandert. Het vervoert ook een toegevoegde Chloorgroep bij koolstof 4, die het hormoon van het aromatiseren verbiedt en verder zijn androgene aard vermindert. De definitieve verandering is een toegevoegde methylgroep bij de 17de koolstofpositie, die het hormoon door mondeling beleid beschermt. Deze definitieve verandering classificeert officieel Mondelinge Turinabol als c17-Alpha- alkylated (c17-Aa) anabole androgene steroïden.

 

 • Op een functionele basis zijn de trekken van Mondelinge Turinabol zeer eenvoudig. Als de meeste anabole steroïden zou het een positieve invloed op eiwitsynthese en stikstofbehoud, evenals in stijgende rode bloedceltelling moeten hebben. Deze trekken zijn van het grootste belang aangezien zij de anabole atmosfeer van het individu verbeteren. De eiwitsynthese in die proteïne is de primaire bouwsteen van spier en synthese die het tarief waardoor de cellen proteïnen bouwen vertegenwoordigen, en stikstofbehoud in zoverre dat het een belangrijk stuk van magere weefselsamenstelling vertegenwoordigt. Een deficiëntie in stikstof zal leiden tot een katabole staat, waar als hoger behouden bedrag een gunstigere anabole atmosfeer zal bevorderen. Dan hebben wij rode bloedcellen, die voor het dragen van zuurstof aan en door het bloed verantwoordelijk zijn. Meer rode bloedcellen zullen aan grotere bloedoxygenatie vergelijken, die op zijn beurt aan grotere spierduurzaamheid zal vergelijken. Elk van deze trekken zullen ook in termen van de bevoegdheid van het lichaam enorm voordelig zijn terug te krijgen.

 

 • Terwijl de proteïne, stikstof en rode bloedcellentrekken aanwezig zijn, zijn zij niet zoals uitgesproken in Mondelinge Turinabol aangezien zij met veel andere steroïden zouden kunnen zijn. Maar zij zijn nog opmerkelijk en vrij voordelig. Nochtans, zullen de steroïden dergelijke trekken met een mildere aard bevorderen in zoverre dat het de capaciteit niet heeft te aromatiseren en dergelijke milde androgene activiteit draagt. Dit kan aan het individu zeer voordelig zijn dat terwijl hij vooruitgang moet boeken hij wenst om het zo schoon mogelijk te houden.

 

 • De milde aard van Mondelinge Turinabol maakt het zeer een beroep doend maar er is een andere trek die zeer zijn lonend verbetert. Deze steroïden hebben de capaciteit de Bindende Globuline (SHBG) beduidend om te verminderen van het Geslachtshormoon. Het draagt sterk deze capaciteit niet zo zoals een paar andere steroïden maar het is nog meer dan opmerkelijk. Deze vermindering van SHBG staat voor actiever en beschikbaar vrij testosteron toe. Misschien wat nog belangrijker is, houdt het de andere steroïden u van het vallen in een verbindende staat kunt gebruiken. Fundamenteel zou het individu meer uit de andere steroïden die moeten kunnen krijgen zonder een behoefte om die de dosis eenvoudig te verhogen wegens het synergisme worden gebruikt door Mondelinge Turinabol wordt gecreeerd.

 

- Het doseren van Mondelinge Turinabol -

 

 • Voor Mensen

 
Wanneer Mondelinge Turinabol in een anabole steroid cyclus wordt gebruikt, zullen minder dan 20 mg per dag een bijna unnoticeable toevoeging aan een stapel zijn, of zullen een zeer zwakke cyclus indien alleen gebruikt zijn. Het heeft weinig zin om 50 of 60 mg/dag te overschrijden, aangezien het toegevoegde anabole effect als om het even welk klein zal zijn. En de ongunstige bijwerkingen van bovenmatige spierpompen en/of de bloeddrukverhoging zijn vaak bij een tolerantiegrens op dit punt, terwijl bovenmatig het worden voorbij het.
 
Ik adviseer combinerend geen OT met andere mondelinge anabole steroïden. In plaats daarvan, wanneer het gebruiken van OT en het wensen om anabolism te verhogen, zouden één of meerdere injectables eerder dan mondelinge een andere moeten worden toegevoegd. Een voldoende reden voor dit is dat de resultaten veel beter zijn van het combineren van injecteerbaar eerder dan mondeling een ander (met mogelijke uitzondering van oxandrolone). Een andere reden is dat bij effectieve doses van OT, hepatotoxicity reeds zo hoog is zoals kan als redelijk worden beschouwd. Een andere alkylated steroïden zouden niet moeten worden toegevoegd.
 
Nog is een andere reden OT met andere mondelinge anabole steroïden in een stapel met injectables niet om te combineren dit: Als Dianabol of Anadrol in de stapel inbegrepen is, dan is er geen reden OT ook om te omvatten. Het zal niets anabolically doen geen die zij zullen.
 
Mondelinge Turinabol kan alleen met significante resultaten voor beginner steroid gebruikers of voor ervaren gebruikers worden gebruikt die verliezen hebben ervaren en herwonnen. Nochtans adviseer ik in het algemeen geen mondelinge slechts cycli, en dit is geen uitzondering.
 
Wanneer het gebruiken van OT, is doseren tweemaal bij voorkeur verdeeld aan per dag, hoewel eens per dag aanvaardbaar is.
 

 • Voor Vrouwen

 
De Oostduitse vrouwelijke atleten namen OT tegelijkertijd bij 5-15 mg per dag twee tot zes weken. Ongeacht duidelijke virilization, leden veel van deze vrouwelijke atleten lever aan ziekte, hartkwaal, onvruchtbaarheid, ook psychiatrische kwesties, en zelfs dood. Mondelinge Turinabol wordt bewezen om geen veilige anabole steroïden voor vrouwen te zijn. Ik zeg niet deze gevolgen, maar eerder onvermijdelijk zijn dat het een bewezen feit is dat het weerslagtarief dergelijke gevolgen zeer wezenlijk is.
 
Het risico zal voor sommige vrouwen bij dosissen minder dan 5 mg/dag ook bestaan.
Bijna zijn om het even welke anabole steroïden betere keus voor vrouwen dan OT.
 
- Waarom ons -
 

Kwaliteitsborging Met onze jaren van ervaring, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, moet onze kwaliteit de aan behoeften van de markt volledig voldoen om aan de behoeften van klanten te voldoen, gebruiken vele klanten onze producten, geloven wij dat het product zeer goed is. Of het een poeder is, of vloeistof, ja, wij allen het weten, onze vloeistof beter.
Veilig vervoer Onze wijze van vervoer wordt genomen volgens de situatie van elk land is verschillend vervoer, terwijl onze verpakking, volgens de recentste bijgewerkte douanesituatie, constant, onze verpakking verbeterde, wij waarborgt dat u het binnen 3-5 aan uw product ontvangt.
De productdiversiteit Onze producten zijn poeder en de vloeistoffen, ja, broers, het effect van de vloeistof is zeer goed, maar vele mensen gebruiken geen vloeistof, zodat bent u zeer gelukkig, koopt u ons poeder, kunnen wij u de methode vertellen van het maken de vloeistof als u een vloeistof koopt, zullen wij u vertellen hoe te filtreren. Wij waarborgen absoluut dat u onze producten kunt zeer veilig gebruiken.

 
- Het hete Product van de Testosteronreeks -
 

 1. Testosteron (CAS: 58-22-0)
 2. Testosteron enanthate (CAS: 315-37-7)
 3. Testosteronacetaat (CAS: 1045-69-8)
 4. Testosteronpropionaat (CAS: 57-85-2)
 5. Testosteron cypionate (CAS: 58-20-8)
 6. Testosteron phenylpropionate (CAS: 1255-49-8)
 7. Testosteron isocaproate (CAS: 15262-86-9)
 8. Testosteron decanoate (CAS: 5721-91-5)
 9. Testosteron Sustanon 250
 10. Testosteron undecanoate (CAS: 5949-44-0)
 11. Methyltestosterone (17-alpha--methyl-testosteron) (CAS: 65-04-3)
 12. Methyltestosterone (17-methyltestosterone) (CAS: 58-18-4)
 13. Methyltestosterone (CAS: 1039-17-4) Turinabol (Acetaat 4-Chlorotestosterone, Clostebol-Acetaat) (CAS: 855-19-6)
 14. Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) (CAS: 2446-23-3)
 15. Mestanolone (CAS: 521-11-9)
 16. Stanolone (androstanolone) (CAS: 521-18-6)
 17. Mesterolone (Proviron) (CAS: 1424-00-6)
 18. Fluoxymesterone (Halotestin) (CAS: 76-43-7)

 
 Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei
 
Wettelijke Testosteron Anabole Steroid Mondelinge turinabol CAS 2446-23-3 voor de Spiergroei
 
 

Contactgegevens
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Contactpersoon: CPSS

Tel.: +8617327093119

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)